CEED rešitve

Kako vam CEED lahko pomaga?

Na CEEDu obravnavamo vsakega podjetnika individualno, saj si želimo, da so v naši skupnosti podjetniki, ki si želijo narediti preskokreševati konkretne podjetniške izzive, najti pravo pot za mednarodno rast in si razširiti svojo poslovno mrežo doma in v tujini.

Peer-peer podjetniške skupine

Verjamemo, da si podjetniki med seboj lahko pomagajo in da je pot do ključnih znanj ter pravilnih odločitev v podjetju preko izmenjave izkušenj in dobrih praks. Mesečno se srečuje skupina podjetnikov s podobnimi izzivi v zaprtem krogu do 20 članov z namenom deljenja dobrih praks in izmenjave izkušenj. Tematike so izbrane s strani skupine na podlagi konkretnih izzivov.

Kako organizirati sebe in ekipo?
Kako uspešno prodati več in hitreje?
Kako motivirati in voditi zaposlene?
Kako razviti svojo zgodbo in blagovno znamko?

Kako zoorganizirati podjetje?
Kako se kot podjetnik umakniti iz operative?
Kako pripraviti podjetje na (mednarodno) rast?
Kako zagotoviti dolgoročno profitabilnost in stabilnost?

Za podjetnike in direktorje globalno delujočih podjetij (CEO, COO, CTO, …), ki se ukvarjajo z izzivi globalne rasti in razvojem zaposlenih.

CEED Peer to peer skupino bi lahko opisal kot terapijo za podjetnike. V prijetnem okolju, ki ga ustvari CEED, podjetniki ob podpori uporabnih gostov delimo svoje
izkušnje in dobre prakse, ter rešujemo izzive. Ne pretiravam, če povem, da po koncu vedno odidem poln energije, pripravljen na izzive. Koristi CEEDa lahko opišem kot neprecenljive.

Anže OlajDuol

Največja prednost peer-peer skupin je, da se lahko pogovarjam s sebi enakimi podjetniki kot tistimi, ki so nekaj korakov pred nami. Tako dobivam širšo sliko na svoje podjetje in konkretne nasvete, ki jih lahko apliciram v podjetje.

Marko SladičHemptouch

Peer-peer podjetniška skupina se mi zdi super, ker si se prisiljen odklopit od svojih dnevnih stvari in tako v skupini dobiš ideje, kako rešit svoje dnevne probleme in izzive. Hkrati pa je v skupini še dobra energija kolegov podjetnikov, ki se radi družimo.

Mitja PajekCestel

V pravem trenutku sem prišla v kontakt s CEEDom, ker sem potrebovala nek push in podporo, kako naprej. Podprli so me pri tem, kako zmanagerirat rast in posledično spremembe.

Zarja MavecInalbea

CEED Programi

Na CEEDu za vas pripravljamo tudi programe, kjer gre za intenzivna poglobljena izobraževanja z vrhunskimi strokovnjaki, namenjena tudi vašim zaposlenim.

Če želite profesionalizirati podjetje, postaviti temelje in strukturo ter določiti strateški fokus in cilje za nadaljnjo rast. Program izvajamo v poletju.

Če se vi ali vaši zaposleni želite razviti v sodobne leaderje in managerje.

Če želite pripraviti ali prevetriti svojo marketinško strategijo na trgu.

To je dvodnevno off-site srečanje s top CEED prodajnimi mentorji. Namenjen je konkretnemu delu na vaših prodajnih izzivih in treniranju prodajnih veščin.

Če želite pridobiti praktično finančno
znanje in orodja, ki jih boste lahko hitro implementirali v podjetju.

Dobri podjetniki se stalno sprašujemo, kako lahko izboljšamo storitev ali produkt, kje delamo napake in kako ter kje začeti graditi lastno osebno rast. CEED ponuja odgovore na vsa vprašanja. Na srečanjih spoznamo različne zanimive podjetnike in širimo svojo mrežo poznanstev. Z najboljšimi mentorji in odličnimi delavnicami pa nadgrajujemo znanja in pridobivamo nove veščine. CEED je definitivno prava izbira.

Til Pleterski in Klemen PtičakHoodburger

CEED je koristen vir izkušenj iz prve roke. Je izvrstna priložnost, da podjetnik dobi odgovore na svoja vprašanja, pogleda v prihodnost svojega poslovanja in spozna, s kakšnimi težavami se bo spopadal v naslednjih fazah razvoja podjetja.

Jugoslav PetkovićMimovrste

CEED Individualna obravnava

Individualna obravnava je proces individualnega povezovanja s tistimi izkušenimi podjetniki, managerji in strokovnjaki, ki vam lahko konkretno pomagajo pri vaših podjetniških izzivih na podlagi lastnih izkušenj in znanj. Začne se s poglobljenim pogovorom s CEED skrbnikom in nadaljuje z individualnimi sestanki z izbranimi mentorji. (Več info pri vašem CEED skrbniku).

Že na prvem CEED srečanju sem vedel, da sem se odločil pravilno in mirno lahko rečem, da se mi je investicija povrnila že po štirih srečanjih in dveh mentorskih srečanjih. Neverjetno, kako te tukaj znotraj mreže podjetniki razumejo.

Janez ŠenveterHlebček

Vsak obisk CEED dogodka me navdahne, ko vidim, koliko imamo v Sloveniji podjetnikov, ki si upajo sanjati, so odprti, se ozirajo v prihodnost in so na svoji poti drzni ter inovativni. Zato tudi podpiramo aktivnosti CEEDa kot partnerji, a še pomembneje, kot predavatelji s ciljem, da mladim pomagamo na poti podjetništva.

Boštjan BregarLOOP

Skupnost

Znotraj kluba se podjetniki srečujejo in mrežijo s celotno skupnostjo. Srečanja potekajo večkrat mesečno skozi celotno leto.

Srečanja so enkrat mesečno v popoldanskem času. Na Leaders Talkih se pogovarjamo s tujimi in slovenskimi vplivnimi ter navdihujočimi podjetniškimi voditelji, ki prinašajo globalni mindset, znanja in izkušnje, ki nam jih primanjkuje.

Srečanja so enkrat mesečno od 8:30 do 10:00. To so jutranji pogovori s člani in strokovnjaki o konkretnih poslovnih izzivih. Praktično in direktno tudi o temah, ki vas podjetnike najbolj bolijo.

Večkrat letno organiziramo spoznavna srečanja za nove člane, Summer Party, Novoletno srečanje, ki so odlična priložnost za sproščeno druženje in mreženje. Prav tako se udeležujemo globalnih konferenc in poslovnih poti.

Vsak obisk CEED dogodka me navdahne, ko vidim, koliko imamo v Sloveniji podjetnikov, ki si upajo sanjati, so odprti, se ozirajo v prihodnost in so na svoji poti drzni ter inovativni. Zato tudi podpiramo aktivnosti CEEDa kot partnerji, a še pomembneje, kot predavatelji s ciljem, da mladim pomagamo na poti podjetništva.

Boštjan BregarLOOP

CEED Global Learning Initiative

Pri izmenjevanju izkušenj in znanj na srečanja mesečno vabimo izkušene podjetnike in strokovnjake iz tujine v okviru CEED Global Learning iniciative, v katero smo se povezali z najuspešnejšimi slovenskimi globalnimi tehnološkimi podjetji. Gosti s člani CEED skupnosti delijo globalni know-how in nam pomagajo razumeti prihodnost podjetništva na področju trendov, vodenja, novih poslovnih modelov in pristopov.

X